Ο οικισμός

Το Ανδριώτικο Χωριό είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός σε ένα από τα ομορφότερα κυκλαδίτικα νησιά, την Άνδρο.

Μόλις δύο ώρες από την Αθήνα, ο οικισμός απλώνεται κατά μήκος της αριστερής όχθης του κόλπου του Γαυρίου, απέναντι από το λιμάνι του, σε μια έκταση 40 στρεμμάτων. Η προνομιακή αυτή θέση προσφέρει πανοραμική θέα όλου του Γαυρίου, των διπλανών χωριών και του Αιγαίου.

Τα σπίτια του Ανδριώτικου Χωριού έχουν σχεδιασθεί με σεβασμό στο φυσικό τοπίο και με στόχο να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Όλα τα σπίτια είναι διώροφα, από 85 έως 130τ.μ., με δικές τους αυλές και βεράντες. Διαθέτουν σαλονοτραπεζαρία με τζάκι, εντοιχισμένη κουζίνα, 2 ή 3 υπνοδωμάτια, 2 ή 3 λουτρά με ντουζιέρα, αποθηκευτικός χώρους, γκαράζ.

Η έκταση είναι χωρισμένη σε οικόπεδα των 4 στρεμμάτων με 3 ή 4 σπίτια ανά οικόπεδο. Το κάθε σπίτι έχει προς αποκλειστική χρήση περίπου 800 τ.μ. γη χωρισμένη με οριζόντια σύσταση. Επιπλέον, σ' έναν από τους κόλπους του κτήματος μπορούν να προσδεθούν μικρά σκάφη. Περίπου τα μισά από τα 33 σπίτια του χωριού κατοικούνται ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται σε διάφορες κατασκευαστικές φάσεις.
Το Ανδριώτικο Χωριό από το λιμάνι του Γαυρίου
 
Παραλία στο Ανδριώτικο Χωριό
 
Σπίτια στο Ανδριώτικο Χωριό
 
English

Ανδριώτικο Χωριό

    Ο οικισμός
    Φωτογραφίες

Τα σπίτια
    
Γιατί να μας προτιμήσετε

Η Άνδρος

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνία
 
 

Προσφορά Οικία 2ΒΈνα νεόδμητο σπίτι 105τμ με επιπλέον 10τμ αποθήκη, μαγευτική θέα προς το Γαύριο και το πέλαγος και εξωτερικούς χώρους 1 στρέμματος που αγγίζουν το κύμα...
 
Copyright Andros Homes